Tomografie computerizată (CT)

CT Philips MX cu 16 secţiuni permite efectuarea de examene rapide, cu doze mici de iradiere, secţiuni subţiri asigurând în acest fel precizie în stabilirea diagnosticului şi o bună caracterizare a leziunilor mici.

Tipuri de examene

Acest tip de aparat permite, pe lȃngă efectuarea examenelor de tip angio-CT şi alte tipuri de investigaţii de înaltă performanţă, precum colonoscopia virtuală sau evolutie post COVID-19, studii sau examinari cu sau fara substanta de contrast.

Doze mici de iradiere

Aparatura de înaltǎ performanţǎ din dotarea Remenix permite celor care suferă de boli oncologice să beneficieze de investigaţii de înaltă rezoluţie, cu timp scurt de expunere la radiaţii și, implicit, cu doze mici de iradiere.

Reduceri considerabile ale dozei de radiaţii sunt și în cazul investigaţiilor pentru sinusuri şi craniu, în acelaşi timp cu o mai mare claritate şi definire a leziunilor care nu depăşesc 3 mm în diametru. Ȋn aceeași mǎsurǎ, pacienţii care necesitǎ controale oncologice pot beneficia acum de o reducere cu aproximativ 70% din totalul dozei de radiaţii.

Rezonanţă magnetică (RMN)

RM Philips Achieva 1,5 Tesla cu 16 canale permite obţinerea unor imagini de calitate fără precedent. Un astfel de sistem este definit prin antene de ultima generatie care utilizează senzori ce examineazǎ corpul pacientului prin scanări tintite si adaptabile în funcţie de profilul pacientului.

Tipuri de examene

RM Philips Achieva 1,5 Tesla cu 16 canale permite examinarea pe o paleta larga de organe a diferitelor afecţiuni. Examinarea RM de prostata precum si RMN hepatic cu PRIMOVIST sunt investigatii pe care doar centrul de imagistica medicala Remenix le poate efectua in intreaga regiune, fiind examinarea de referinţă în diagnosticul imagistic al prostatei si respectiv în diagnosticul leziunilor maligne ale ficatului cu dificultăţi diagnosticare prin alte metode alternative.

Timp redus de execuţie

Timpul de execuţie al examinărilor a fost, de asemenea, redus cu 50%: RM coloană vertebrală cervico-lombo-sacrată durează 20 de minute, comparativ cu peste 40 de minute pentru investigaţia efectuată cu ajutorul altor echipamente.

Practic, acest program acordǎ o importanţǎ aparte pacienţilor claustrofobi (pacienţii cu frica de spatii inchise) ale căror fobii de nivel redus au influenţat întotdeauna succesul efectuarii scanărilor RMN. Daca totusi nu puteti invinge acestor temeri, vom gasi intotdeuna alternative imagistice care va vor ajuta sa obtineti un diagnostic cat mai tintit, adaptindu-ne pe specificitatea fiecarui pacient, tinand cont de zona examinata!

Call Now ButtonSună-ne acum